Static website

Een static website is een website die puur bestaat uit bestanden met codes. Simpel gezegd betekent dit dat je website niet onnodig vaak geladen hoeft te worden in ingewikkelde servers, maar als volledig bestand altijd opgeslagen staat. Weinig websitebouwers maken static websites, maar bij mijn websites krijg je alle voordelen die een static website met zich mee brengt:

Gratis online

Waar je bij andere websites vaak zo'n 100 tot 250 euro per jaar kwijt bent, is dit bij een static website €0,00!

Eigen domein

Je kunt elke domeinnaam kiezen, zolang deze nog niet bezet is. De kosten hiervoor zijn slechts €0,50 per jaar!

0 seconden laadtijd

Doordat de website altijd in een simpel bestand staat opgeslagen, kan de laadtijd letterlijk 0,0 seconden zijn!

Super veilig

Een static site staat op één plek opgeslagen, wat er voor zorg dat alles extra veilig staat!

icon responsive website design

Responsive

Jouw website is volledig responsive, wat betekent dat het op een computer, tablet of telefoon altijd goed werkt. Dit is gebruiksvriendelijk en zorgt er voor dat je hoger in de zoekresultaten van google zult verschijnen.

Design

Design is tegenwoordig heel belangrijk. In de eerste paar seconden op een website, beslist men of hij/zij wel of niet wegklikt. Het is dus belangrijk een goede eerste indruk achter te laten.

Eigen en samen

Heb je al een ontwerp? Prima. Heb je nog geen ontwerp? Dan gaan we in overleg aan de slag om te maken waar je naar zoekt!

Modern

De tijd van saaie, zakelijke, standaard websites is voorbij. Websites moeten fris, overzichtelijk, simpel, modern en razendsnel zijn!

icon bewerkbaar website design

Bewerkbaar

Door een handig programma is jouw website makkelijk te bewerken, zonder technische kennis. Er valt helemaal in te stellen wat er precies wel en niet bewerkt moet kunnen worden.

Communicatie

Om uiteindelijk tot een website te komen zoals je hem écht wilt zien, is communicatie heel belangrijk. Twee weten meer dan één, dus bespreek ik altijd zo veel mogelijk. Laat je het toch liever wat meer aan mij over? Laat het weten en dan is dat natuurlijk ook helemaal goed!

Kosten

De prijs van een website kan erg variëren, maar begint bij mij ongeveer bij 200 euro. Bij anderen is dit vaak niet minder dan 400 euro. Afhankelijk van de functies van je website (contactformulier, mogelijkheid om berichten te posten, etc.), de grootte (hoeveelheid pagina's en informatie per pagina) en hoe uniek het design is kan deze prijs hoger uitvallen. Het voordeel van mijn websites is dat er geen maandelijkse kosten zijn, waardoor je het eenmalige bedrag dus snel terugverdient!

Ben je benieuwd naar wat de website die jij nodig hebt gaat kosten, stuur dan een berichtje en dan laat ik het je graag weten!

Vraag jouw prijs aan